Legio mogelijkheden

Zoveel mensen, zoveel wensen.

Bouwen is gelukkig niet langer het neerzetten van een rijtje compromisloze eenheidsworsten. De tijd dat er door iedereen, behalve de toekomstige bewoner, werd bepaald hoe het moest worden en hoe het eruit kwam te zien is voorbij. Wij zeggen dat het niet meer van deze tijd is dat je alleen de kleur van het tegeltje voor het kiezen hebt.

Consumentgericht Bouwen binnen het project Gouds Wonen

Daarom zijn we trots dat we voor jou kunnen introduceren: Consumentgericht Bouwen binnen het project Gouds Wonen. Wij bepalen niet VÓÓR je, maar MÈT je. Wat zou dat voor jou kunnen betekenen? De toekomstige bewoner is de belangrijkste schakel. Dat is de consument met eigen wensen en behoeftes, diegene heeft het voor het kiezen. Wij bieden een concept waarbij het mogelijk wordt om je persoonlijke verlangens tot uiting te brengen in jouw individuele woningontwerp. Want laten we eerlijk zijn: wie weet er beter wat bij je past dan jijzelf? Wat is je persoonlijke situatie, wat zou je heel graag willen, wat vind je mooi en vooral wat niet, wat heb je nodig en waar kan je (niet) zonder. Op deze vragen hebben wij voor ieder antwoord een passende oplossing. Door een keur aan keuzemogelijkheden maken wij het mogelijk om het interieur en exterieur van je woning zo aan te passen, uit te breiden, vorm te geven tot jouw gedroomde werkelijkheid… en dat is verre van fantasieloos.

Bouwen voor jou, met inbreng van jou, dat is voor ons Consumentgericht Bouwen.

Wij denken dat jij zeggenschap wilt over ramen, deuren, puien, gevels of de uitbreiding met een aanbouw of dakkapel. Ook op het gebied van energieverbruik en -besparing zijn er verantwoorde keuzes te maken. Wij laten ons leiden door de opties die jij verkiest. Dat gaat dus veel verder dan een ‘extra stopcontact’…gelukkig maar. Het is eigenlijk heel simpel: Bouwen voor jou, met inbreng van jou, dat is voor ons Consumentgericht Bouwen.

Een sfeervol huis is een huis waaraan je in 1 oogopslag ziet dat jij er woont. Ingericht op een manier die bij jou past en ingedeeld naar de manier waarop jij leeft. Of je nu een kookliefhebber of filmfanaat bent, een minimalist of de nuchterheid zelve. Wat het ook wordt: als het comfortabel voelt, dan pas voelt je nieuwe huis als je thuis.